En podcast om allt som rör kreativitet med Åsa Wallenrud och Magdalena Bibik.

1

patrons

$9of $300

per month

3% funded

Your pledge per month?

Become a Patron

Pledge $1 per month

$1 or more per month • 1 patrons

Thank you email

 

GET $1 REWARD

En podcast om allt som rör kreativitet med Åsa Wallenrud och Magdalena Bibik.

En podcast om allt som rör kreativitet med Åsa Wallenrud och Magdalena Bibik.

Creativity House är en podcast för dig som älskar kreativitet och för dig som vill bli mer kreativ och behöver lite hjälp på traven. Här tar vi upp allt från kreativa lösnigar på vardagliga saker till hur kreativt tänkande påverkar allt vi gör.

Vi är: 

Åsa Wallenrud: 

Åsa har arbetat som skribent inom teknik och fordon 🚘 under närmare sju år. Hon började sin karriär på teknikbloggen Lilla Gumman men har arbetat under eget namn de senaste åren. 
I dagsläget studerar hon till digital strateg påNackademin och ska snart göra sin praktik. Hon föreläser om AR, VR och smarta hemmet och ärTV4 Nyhetsmorgon "Prylexpert" sedan sex år. 
Åsa har ADHD som gör henne lite rastlös och full av idéer men också glömsk. Hon är lat samtidigt som hon irrar runt och är hyper. Hon älskar att träna och dansa och eftersom hon för tillfället står utan bil så är elcykeln hennes bästa vän (efter Magdalena då så klart). 
Åsa bor i hus tillsammans med sin sambo och hennes högsta önskningar i livet är att bli rik och delta i Let´s dance samt ha två Mustanger (En ny och en från 1965). 

 

Magdalena Bibik: 

Creativity House Podcasts andra halva heter Magdalena Bibik och är juristen/ekonomen som blev PT som blev VD på Stockholm Comedy Club. Magdalena undervisar i entreprenörskap på Axelsons Gymnastiska Institut och coachar i företagande och kreativitet. I över 25 år har hon jobbat med dans och träning och älskar allt som har med konst och kreativitet att göra. Heart of an artist, mind of a businesswoman. Extrem minimalist. Gift med Janne Westerlund, matte till dobermanhanen Zumo. Åsa Wallenruds bästa väninna - och raka motsats. Guilty pleasures: svart kaffe och fåniga tv-serier. 
Här kan du lära känna Magdalena lite bättre:http://www.magdalenabibik.com/

 

Vi har valt Patronlösningen för att fortsätta vara helt oberoende i våra åsikter och tankar. Det vi hissar och dissar i podden är våra egna, ofärgade och osponsrade synpunkter. Vi kommer donera en del av Patronintäkterna till välgörenhet. 

 

 

If you become a patron to 40 habits, you’ll immediately get access to as many as 0 patron-only posts.

Första Patronmålet

$300 per month

Det första Patronmålet är för att komma igång och se att allting funkar - och att vi är på rätt spår med podden. 

Rewards

Pledge $1 per month

$1 or more per month • 1 patrons

Thank you email

 

GET $1 REWARD

Top patrons

40 habits

People Who like this podcast

miabm
mariesjob
40habits